Mersin’de Sanat Müziği Rüzgarı: Melihat Gülses Konuk Oluyor

Mersin’de Sanat Müziği Rüzgarı: Melihat Gülses Konuk Oluyor
17 Şubat 2024 Cumartesi akşamı Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan "Gönül Penceresinden" konserinde, Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve konuk sanatçı Melihat Gülses, müzikseverlere unutulmaz bir sanat akşamı vaat ediyor.

Devrim KARTAL

Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu,Cumartesi akşamı (Yarın) Mersinli sanatseverlere müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

Türk müziğinin usta seslerinden Melihat Gülses'in konuk sanatçı olarak yer alacağı "Gönül Penceresinden" isimli konser, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kamuran Umuzdaş şefliğindeki Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, iki bölümden oluşacak programda dinleyicilere eşsiz eserler sunacak.

Programın ilk bölümünde koronun seslendireceği klasik Türk müziği eserleri yer alırken, ikinci bölümde Melihat Gülses'in solo performansıyla konserin zenginliği katlanacak.

Resim

Sanatın ve müziğin buluşma noktası olacak bu etkinlik saat 20.00'de başlayacak. Biletler, sanatseverlerin yoğun ilgisine karşılık online bilet platformu Biletinial üzerinden satışa sunuldu. Etkinliğe ilişkin daha fazla bilgi ve bilet temini için Biletinial web sitesi ziyaret edilebilir.

Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun geleneksel Türk müziğine getirdiği modern yorumlar ve Melihat Gülses'in derinliğiyle, sanat dolu bir gece geçirmek isteyen herkes bu özel konsere davetli.

Haberle ilgili daha fazlası: