Toroslar Zabıtasından Bayram Denetimi

Toroslar Zabıtasından Bayram Denetimi
Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. Ekipler, ilçe genelinde hizmet veren kuruyemiş ve şekerleme satan işletmelere yönelik fahiş fiyat, etiket, gramaj ve son kullanma tarihi ile hijyen denetimi yaptı.

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı.

 

Ekipler, ilçe genelinde hizmet veren kuruyemiş ve şekerleme satan işletmelere yönelik fahiş fiyat, etiket, gramaj ve son kullanma tarihi ile hijyen denetimi yaptı.

 

“Amacımız, Vatandaşlarımızın Herhangi Bir Mağduriyet Yaşamamasıdır”

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, bu denetimlerle amaçlarının vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması olduğunu dile getirerek; “Ekiplerimiz, Bayram öncesi kuruyemiş, tatlı, şeker ve çikolata gibi ürünlerin satışını yapan işletmelere yönelik denetimlerini gerçekleştirdi. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmalarıdır. Halkımızın sağlığını ön planda tutan esnafımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Başkan Yıldız, ekiplerin, bayram süresince de görevlerinin başında olacağını belirterek; “Umudun, sevginin, huzurun ve barışın büyüdüğü nice bayramlar dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlarım” ifadelerini kullandı.

Zabıta Denetim (5)

Haberle ilgili daha fazlası: