Mersin Yenişehir’de Çocuklar 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak!

Mersin Yenişehir’de Çocuklar 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutlayacak!
Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 20-21 Nisan tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde çeşitli eğlence ve öğrenme aktiviteleriyle dolu bir kutlama programı hazırladı. Bu Kapsamda etkinliklerle dolu "Çocuk Şenliğine" tüm halk davet edildi.

Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için renkli ve eğlenceli bir dizi etkinlik düzenliyor. Bayramı şenlik havasında geçirmek isteyen tüm çocuklar, 20-21 Nisan tarihlerinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinliklere davet ediliyor.

Kutlamalar kapsamında, 20 Nisan Cumartesi günü "Depremin Çocuk Sesi" sergisi ve Yenişehir Belediyesi Çocuk Korosu'nun performansları yer alacak. Ayrıca hayal gücünü tetikleyecek "Hayali Tevfik Dünya" ve "Karagöz ve Kukla Tiyatrosu" gösterileri de minik ziyaretçileri bekliyor. 21 Nisan Pazar günü ise çocuklar için boyama, tiyatro, konser gibi çeşitli atölyeler ve interaktif oyun alanları hazır olacak. Gün boyunca devam edecek aktivitelerle çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenmenin tadını çıkaracaklar.

Etkinlikler, çocukların yaratıcılığını ve sosyal gelişimini destekleyecek şekilde tasarlandı. Özellikle Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, festival atmosferiyle unutulmaz anlara sahne olacak. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm çocukları bu özel günlerde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ne davet ediyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın öneminin altını çiziyor.

23 Nisan coşkusunu yaşamak isteyen herkes, bu özel kutlama programına katılabilir ve detaylı bilgi için Yenişehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarına göz atabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası: