Erdemli’de Depo Yangını Söndürüldü!

Erdemli’de Depo Yangını Söndürüldü!
Mersin’in Tömük Mahallesi’nde, iki katlı bir binanın depo olarak kullanılan alt katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı ve büyük bir facianın önüne geçildi.

Mersin'in Tömük Mahallesi'nde, iki katlı bir binanın depo olarak kullanılan alt katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı ve büyük bir facianın önüne geçildi. Sandıkların bulunduğu depoda başlayan yangın, çevredekilerin durumu fark etmesi ve hızla itfaiyeye haber vermesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, yerel saatle öğleden sonra meydana geldi. İlk belirlemelere göre, depoda bulunan sandıklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Bölge sakinleri, dumanların yükseldiğini görmeleri üzerine derhal itfaiyeye haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan Mersin İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin üst katlara sıçramasını engelledi.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından yapılan incelemelerde, yangının çıkış nedeni araştırılmaya başlandı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebi ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmaması teselli kaynağı oldu. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü.
Olay yerinde ekiplerin soğutma çalışması sürüyor.

080C7Bd6 7462 499B 9987 1F963E46F4Be

Haberle ilgili daha fazlası: