TİP’liler Mersin’de bir araya geldi

TİP’liler Mersin’de bir araya geldi
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü üye ve gönüllülerle bir araya geldi. Seçime yaklaşırken düzenlenen etkinlikte parti üyeleri ve işçiler söz aldı.

Haber: Hayrettin Acar

14 Mayıs seçimlerine doğru giderken partilerin de program ve etkinlikleri hız kazandı. Emek ve Özgürlük İttifakı’nın bileşeni olan Türkiye İşçi Partisi’nin Mersin İl Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimi noktasında ortak adayı desteklediklerinin altını bir kez daha çizerek, “Diktatörlük son bulacak” mesajını verdi.

TİP Mersin İl Örgütü Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda üyeleriyle ve gönüllüleriyle bir araya geldi. Açılış konuşmasından sonra söz alan Parti Meclisi Üyesi Bülent Ufuk Ateş, “Cumhurbaşkanlığı seçimi noktasında üç yıldır aynı şeyi söylüyoruz; ‘muhalefetin ortak adayı’ Bunu başardık. Diktatör rejimine son vereceğiz. Ama parlamentoyu çok sesli hale getirmek çok önemli. Geçmiş pratiğimiz mecliste olmamız gerektiğini gösteriyor” diyerek yoğun biçimde aday adaylığı başvurusu aldıklarını ifade etti. “Halka karşı işlenen suçları affetmeyeceğiz, hesap soracağız” diyen Ateş, bu ülkenin artık yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Etkinlik kapsamında Mersin İl Başkanı Uğurcan Esiroğlu, Kadın İl Sorumlusu Ceren İnan, Mezitli İlçe Sorumlusu Ayşe Sibel Levent konuşma yaparak 14 Mayıs seçimlerinden sonra ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarmanın ilk adımının atılacağını ama mücadelenin devam edeceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası: