İki kadının katili tahliye edildi, bir kadını daha katletti!

İki kadının katili tahliye edildi, bir kadını daha katletti!
İki eşini öldürmesine rağmen tahliye edilen Necati Akpınar, bir kadını daha katletti.

Evli olduğu 2 kadını katlettiği için cezaevinde olan ve 2020 yılında Covid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilen Necati Akpınar isimli erkek, birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe’yi de katletti.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 2 eşini katleden Necati Akpınar, birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe’yi de katletti.

Saruhanlı'da yaşayan Alev Sevindik, geçen yıl 31 Aralık saat 02.00 sıralarında eşiyle Saruhanlı Polis Merkezi'ne gidip babası Necati Akpınar'ın birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'nin cesedini İstasyon Mahallesi'ndeki evinin 50 metre ilerisindeki metruk bir eve gömdüğünü ihbar etti.

İhbarla, bölgeye gelen polis ekipleri, metruk evde geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmada polis, çukurda Menekşe'nin cansız bedenine ulaştı. Öldürüldüğü anlaşılan kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mutlu Menekşe, memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verilirken, birlikte yaşadığı Necati Akpınar gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Akpınar tutuklandı.

İKİ EŞİNİ DE ÖLDÜRDÜ, TAHLİYE EDİLDİ

Akpınar'ın 1984 yılında ilk eşi Emine Akpınar'ı, 2003 yılında ise ikinci eşi Fatma Akpınar'ı katlettiği ortaya çıktı. Akpınar'ın 2020 yılında Covid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edildiği, olaydan yaklaşık 1 ay önce de Mutlu Menekşe ile dini nikahlı yaşadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası: #kadın  #istanbulsözleşmesi