Altunok, çalışmaları inceledi

Altunok, çalışmaları inceledi
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

“Belediye olarak hizmet alanlarımızı her geçen gün genişletiyoruz” diyen Başkan Altunok, "Her yaşta Silifkeli hemşehrimize ulaşmak ve onlara belediye olarak hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkanlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz temizlik çalışmalarının aynı sıra Bucaklı mahallesi eyceli köprüsü yapımı, Camikebir mahallesi tarihi Sami Göksu evi restorasyonu, Atakent mahallesi kapızlı Atapark projesi, Saray mahallesi şemsiyeli sokak projesi, Taşucu mahallesi sahil düzenleme projesi, asfaltlama ve yeni yolların açılması ile ilgili çalışmalarına da devam etmektedir. Halkımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda belediyemizin de imkanlarını göz önünde bulundurarak planlı bir şekilde belediye hizmetlerimizi halkımızla buluşturuyoruz. Belediye hizmetlerimizi tüm mahallelerimize ve halkımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sadık Altunok, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkilileri ve belediye birim amirlerinden bilgiler aldı.  Haber Merkezi 

Haberle ilgili daha fazlası: