Msk’dan Bir Basket De Akran Gemlik’e: 83-70

Msk’dan Bir Basket De Akran Gemlik’e: 83-70
Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 15. Haftasında Akran Gemlik’i konuk etti. Karşılaşmayı 83-70’lik skorla galip tamamlayan temsilcisi MSK, liderlik koltuğuna yeniden oturarak, şampiyonluk mücadelesini de kararlı adımlarla sürdürüyor.

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), ligin bir başka güçlü ekiplerinden Akran Gemlik’i ağırladı. Edip Buran Spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcisi MSK, 83-70’lik skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketler ile başa baş bir mücadele şeklinde geçse de MSK ilk periyodu 22-14 önde tamamladı. Karşılıklı savunmaların güçlendirildiği ikinci periyotta temsilcimiz etkili bir oyun sergiledi ve MSK bu periyodu da 45-32’lik skorla önde tamamladı.

Üçüncü periyotta hücum etkisini artıran MSK, bu periyodu da aradaki farkı 22 sayı artırarak 66-44’lük skorla kapattı. Son periyotta da oyun dengesini sağlam kuran temsilcisi, konuk ekibin oyunda üstünlük kurma çabasına rağmen sayı avantajını korudu ve karşılaşmayı 83-70’lik skorla noktaladı.

Bu sonuçla temsilcisi MSK, 15 hafta sonunda 13. galibiyetine ulaşarak yeniden ligin zirvesine yerleşen takım oldu.

Haberle ilgili daha fazlası: