Akdeniz’den Spora Destekler Sürüyor

Akdeniz’den Spora Destekler Sürüyor
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Madımak Parkı içerisinde bulunan halı sahadaki yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sahadan Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü oyuncularının yanı sıra, kentin amatör futbol kulüpleri de faydalanabilecek.

“Zemini, ışıklandırma sistemi ve çevre kafes telleri yenilendi”
Halı sahada gerçekleşen yenileme çalışmalarını inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Halı sahamız çok yıpranmış, hatta neredeyse kalmamıştı. Bizlere verdiği desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Spor Toto Teşkilatı ile proje hazırladık. Yaptığımız anlaşma sonucunda halı sahanın tüm altyapısı değişti, halıları ve çevresindeki kafes telleri yenilendi. Sahaya yeni ışıklandırma sistemi de kuruldu. Böylece sahamız artık sadece gündüz değil, akşamları da kullanılabilecek” diye konuştu.

“Amatör spor kulüplerimiz de kullanabilecek”
Madımak Parkının hemen yanında bulunan sahanın, şehrin merkezinde yer aldığını kaydeden Gültak, “Amatör spor kulüplerimizin, gençlerimizin kullanabileceği bir sahamızı sıfırdan revize edip tertemiz bir hale getirdiğimiz için gururluyuz. Mersin’e, Akdeniz’e ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
Açıklamasının ardından Başkan Mustafa Gültak, halı saha civarında ikamet eden bazı vatandaşlarla sohbet etti, kendisiyle özçekim yapmak isteyen gençlerin isteğini de kırmadı. (İHA)

Haberle ilgili daha fazlası: