Mersin’de 2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı

Mersin’de 2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, fidanlık müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda 2022 gerçekleşmelerini ve 2023 yılı hedefleri değerlendirildi.

 

Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, bölge müdürü hukuk müşaviri, etüt proje başmühendisi, orman işletme müdürleri ve fidanlık müdürü katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın açılış konuşmasında “2023 yılının ilk toplantısının ülkemiz, milletimiz ve kurumumuz için hayırlara vesile olmasını dilerim. 2022 yılında gerçekleşmelerin sağlanmasında emeği geçen her kademede görev yapan personelimize teşekkür ederim. 2023 yılının çok daha başarılı ve verimli geçeceğine inandığımı belirtmek isterim. Bu anlamda işletme müdürlerimizden isteğim adaletli, hoşgörülü, güler yüzlü olmaları, iş disiplinine uygun hareket etmeleri, bizlere emanet edilen kamu kaynaklarını tasarruf tedbirlerine uygun şekilde yönetmeleridir.  Programlarımızı yılın son çeyreğine bırakmadan, Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğümüz politikalarına yakışır şekilde, kaliteden ödün vermeme, kontrolü elden bırakmama konusunda hassas davranacağınızı biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası: