Toroslar Belediyesi, Karla Kapanan Yolları Açıyor

Toroslar Belediyesi, Karla Kapanan Yolları Açıyor
Toroslar Belediyesi, yaylalarda karla kapanan yolları açıyor.

İlçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdüren belediye, ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyor, olası kar yağışına karşı da tedbiri de elden bırakmıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Arslanköy, Güzelyayla, Alanyalı, Gözne, Ayvagediği ve Değirmendere Mahalleleri’nde kar küreme ve yol açma çalışmaları yaptı.

Başkan Yılmaz; “İş Makinelerimiz ve Ekipmanlarımızla Teyakkuzdayız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için karla mücadele ve acil durum afet ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz; “İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ekiplerimiz, yol açma çalışmalarına devam edecek. Hemşehrilerimiz, herhangi bir olumsuzluk durumunda belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplerimize ulaşabilirler. Araç sahiplerinden de isteğimiz yola tedbirli çıkmaları ve dikkatli olmalarıdır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası: