Özyiğit Vatandaşlara Seslendi: Her Zaman Yanınızdayız!

Özyiğit Vatandaşlara Seslendi: Her Zaman Yanınızdayız!
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Mersin’de de hissedilen depremle ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu.

 Her türlü yardımı yapmak için hazır olduklarını belirten Başkan Özyiğit:" Mersin'de de yıkımlar meydana geldi. Yaralarımızı hep beraber saracağız." dedi.

 Merkez üssü Kahramanmaraş olan, çevre illerde de hissedilen ve büyük yıkım ile can kaybına neden olan 7.4'lük depremde 284 kişi hayatını kaybederken 2 bin 323 de yaralandı. Halka seslenen Başkan Özyiğit ise her zaman halkın yanında olduğunu ifade ederek: "Deprem nedeniyle ana ve ek hizmet binamız, Atatürk Kültür Merkezimiz, Özgecan Gençlik Merkezimiz ve tüm tesislerimizi ivedilikle vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Yeşil alanlar gibi muhtelif yerlerde vatandaşlarımız için çadır kuruyoruz. Depremden etkilenen yurttaşlarımız için yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız yatak, battaniye, çorap, kışlık giysi, uyku tulumu, kadın pedi, oyuncak, elektrikli ısıtıcı, bebek maması, bebek bezi, yağmurluk, sabun, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, evcil hayvan yemi ve gıda ürünleri gibi temel ihtiyaç malzemelerini Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezimize ulaştırabilir.

"Lütfen Arayın"

 Depremin olumsuz etkilerine karşı Yenişehir Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Vatandaşlarımız taleplerini 444 33 54 telefon numarasını arayarak Yenişehir Halk Masamıza iletebilir."  dedi.

Haberle ilgili daha fazlası: