Erdemli’de Kar Yağışına Karşı Belediye Ekipleri Harekete Geçti

Erdemli’de Kar Yağışına Karşı Belediye Ekipleri Harekete Geçti
Erdemli ilçesinde, kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı sonrasında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarına dikkat çekti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı sonrasında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarına dikkat çekti. Başkan Tollu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kırsal mahallelerimizde etkili olan kar yağışına karşı Fen İşleri ekiplerimiz teyakkuz halinde.❄️🌨️🚜" ifadelerini kullandı.

Gamze Nur Yavuz

Fen İşleri ekipleri, kar yağışının yol açtığı ulaşım sıkıntılarını gidermek için gece çalışmalarını sürdürdü. Özellikle kırsal bölgelerdeki yolların açık tutulması için yoğun çaba sarf eden ekipler, karla mücadelede etkin bir performans sergiledi.

GFKGK0BWwAAG2Fb

Başkan Tollu'nun paylaşımında, gece geç saatlerde Karaman yolunda mahsur kalan iki vatandaşın, Fen İşleri ekiplerince başarılı bir operasyonla kurtarıldığı bilgisi de yer aldı. Bu kurtarma operasyonu, belediye ekiplerinin karla mücadeledeki kararlılığını ve vatandaşların güvenliği için gösterdikleri çabayı gözler önüne serdi. 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekiplerimizle sahadayız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası: