ÇBK’da Çeyrek Final Heyecanı: Rakibi Ormanspor

ÇBK’da Çeyrek Final Heyecanı: Rakibi Ormanspor
Çukurova Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Finalinde OGM Ormanspor ile karşılaşacak, ilk maç 23 Mart’ta Ankara’da, ikinci maç 25 Mart’ta Mersin’de ve gerekirse üçüncü maç 27 Mart’ta oynanacak.

Devrim KARTAL

Basketbolun heyecanı artarak devam ediyor. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off heyecanı doruğa çıkıyor.

Çukurova Basketbol, çeyrek finalde güçlü rakibi OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Serinin ilk düdüğü 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te Ankara'nın ev sahipliğindeki M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda çalacak.

Taraftarların büyük bir merakla beklediği karşılaşmanın ikinci raundu ise 25 Mart Pazartesi günü saat 13.00'te Mersin'de, Çukurova Basketbol'un evinde Edip Buran Spor Salonu'nda oynanacak.

 

Seri, iki galibiyete ulaşan takımın lehine sonuçlanıncaya kadar sürecek.

G J Ms8 F Ws A As X Ga

Eğer iki takım birer galibiyet alarak seriyi eşitlerse, nefesleri kesecek üçüncü ve final maçı 27 Mart Çarşamba günü tekrar Ankara'da, M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Çukurova Basketbol ve OGM Ormanspor'un mücadelesinde hangi takımın yarı finale yükseleceği büyük bir merak konusu.

Bu zorlu mücadelede basketbol severlerin tribünleri doldurması ve renkli görüntüler oluşturması bekleniyor. Her iki takım da sahada en iyi performanslarını sergileyerek adlarını bir üst tura yazdırmak için kıyasıya bir rekabete girecek.

Basketbol dünyasında gözler şimdi bu önemli karşılaşmalara çevrildi. Hangi takımın güleceği sorusunun yanıtı, sahadaki mücadelede gizli. Yarı final biletini kimin alacağı merakla bekleniyor.

 

ÇBK Mersin'den Önemli Duyuru:

"EuroLeague Women Final Four Organizasyonu için Servet Tazegül Spor Salonu’muz bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle tadilata girecektir. Takımımız tadilat bitene kadar ING Kadınlar Süper Ligi Play-Off maçlarını Edip Buran Spor Salonu’nda oynayacaktır. Lig maratonumuzda olduğu gibi Play-Off maçlarımızda da girişlerin ÜCRETSİZ olduğunu kamuoyuna saygıyla bildirir, bu süreçte bizleri desteklemeye gelen taraftarımızın anlayışı için teşekkür ederiz."

Haberle ilgili daha fazlası: