Mersin’de Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

Mersin’de Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca 10-12 Nisan tarihleri arasında şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz olarak sunacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberlik ruhunu desteklemek amacıyla vatandaşlara yönelik önemli bir hizmet başlattığını duyurdu. Belediye, 10 Nisan’dan 12 Nisan’a kadar şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vereceğini bildirdi.

Bayram süresince uygulanacak bu hizmet ile Mersinlilerin aile ve dost ziyaretleri yaparken ekonomik bir avantaj sağlaması ve bayram sevincini kent genelinde daha rahat paylaşabilmesi hedefleniyor. Belediye başkanı Vahap Seçer’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Biz Mersin'iz, biriz, beraberiz. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” ifadeleriyle vatandaşların bayramını tebrik etti ve toplu ulaşımın pazar günleri uygulanan sefer saatlerine göre hizmet vereceğini belirtti.

Ücretsiz toplu taşıma hizmetinin 10 Nisan saat 00.01'den itibaren başlayacağı ve 12 Nisan saat 23.59'a kadar devam edeceği duyuruldu. Resmi tatil olması nedeniyle kurulmuş olan bu düzenleme, bayram sürecinde toplu taşıma kullanacak olan herkesi kapsayacak şekilde tasarlandı.

Haberle ilgili daha fazlası: