ÇBK Başkanı Serdar Çevirgen’den Destek Çağrısı

ÇBK Başkanı Serdar Çevirgen’den Destek Çağrısı
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen, takımının EuroLeague Final Four’a ulaşmasının heyecanını ve takım için destek çağrısını paylaştı.

Çukurova Basketbol’un başkanı Serdar Çevirgen, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile takımının EuroLeague Final Four’a yükselmesinin gururunu paylaştı ve taraftarlarına önemli bir çağrıda bulundu. Çevirgen, Avrupa’nın en büyüğü olmak için son iki maçlarını oynayacak olan takıma şehrin tam destek vermesini istedi.

Çevirgen, "Avrupa'nın en büyüğü olmak için son 2 maç! Bir 'EuroLeague Final Four' organizasyonunu kentimize getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yarı finalde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor" diyerek Mersinlileri ve basketbol severleri Servet Tazegül Arena'ya davet etti.

Oyuncularının şehri en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphe duymadığını belirten Çevirgen, taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, "Oyuncularımızın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphe yok. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa'nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Teşekkürler Mersin!" ifadelerini kullandı.

Bu heyecan verici gelişme, Mersin şehrinin spor alanındaki başarılarına yeni bir yıldız ekliyor ve takımın Avrupa arenasındaki iddiasını tüm şehirle paylaşıyor. Biletlerin satışa sunulduğu ve büyük bir katılım beklendiği bu önemli karşılaşma için tüm gözler Servet Tazegül Arena’ya çevrilmiş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası: