CHP Sözcüsü Öztrak’tan İmamoğlu’nun sözlerine yanıt: Seçimleri partimiz kazanır

CHP Sözcüsü Öztrak’tan İmamoğlu’nun sözlerine yanıt: Seçimleri partimiz kazanır
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Öztrak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu sabah yaptığı "Seçim kaybetme tecrübem yok" açıklamasına "Seçimleri partimiz kazanır, partimiz kaybeder" diyerek yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantsının sonunda kendisine Ekrem İmamoğlu'nun bu sabah yaptığı açıklamada kullandığı "Seçim kaybetme tecrübem yok" ifadesinin sorulması üzerine Öztrak, "Seçimleri partimiz kazanır, partimiz kaybeder" dedi.

Merkez Bankası'nın faiz artırmasından da bahseden Öztrak, PPK üyelerine "Sizin kıbleniz neresi?" diye sordu. PPK üyelerinden sadece 1'i değişmesine rağmen kısa süre önceye kadar faiz düşürürme kararı alırken bugün faizin yükseltildiğini vurgulayan Öztrak, PPK üyelerine şöyle seslendi:

"Daha önce Erdoğan’ın talimatıyla nas stratejisi uygulayarak faiz indiren Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun bu kez kıblelerini değiştirip faiz artırma kararı almasının altında ne yatıyor? Bu üyelere açık ve net soruyorum: Nassınıza ne oldu? Sizin kıbleniz neresi? Böyle giderse bu yönetim daha çok faiz arttırır, milleti daha çok işsizliğe mahkum eder."

Haberle ilgili daha fazlası: #faik öztrak  # myk  # ekrem imamoğlu