Kerem Kınık’ın oğlu da Kızılay’dan ayrıldı

Kerem Kınık’ın oğlu da Kızılay’dan ayrıldı
Kerem Kınık’ın Genç Kızılay’da başkan yardımcılığı yapan oğlu Muhammed Furkan Kınık’ın da görevinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Maraş merkezli depremlerin ardından başta çadır ve yemek satışı olmak üzere birçok skandal faaliyeti ortaya çıkan Kızılay'da, Kerem Kınık'ın ardından oğlu da görevinden ayrıldı. Kızılay'a yönelik eleştirilere başta hakaret ederek karşılık veren AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tepkilerin devam etmesinin ardından yaşananlara üzüldüğünü iddia etmiş ve Kınık istifa etmek zorunda kalmıştı.

Kerem Kınık’ın oğlu Muhammed Furkan Kınık da uzun süredir Kızılay’ın gençlik yapılanması olan Genç Kızılay’ın başkan yardımcılığı koltuğunda oturuyordu. Ancak Muhammed Furkan Kınık’ın babasının istifasının ardından istifa ettiği ortaya çıktı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre Muhammef Furkan Kınık sosyal medya hesabında geçen ay görevden ayrıldığı belirtti ve ismi de Genç Kızılay’ın internet sitesinden çıkarıldı. 

KIZI DA YEŞİLAY'DA ÇALIŞIYOR

Aynı zamanca Yeşilay’ın mütevelli heyeti üyesi de olan Kerem Kınık’ın bir diğer çocuğu Fatıma Zehra Kınık’ın da Yeşilay kadrosunda yer aldığı ortaya çıkmıştı. Fatıma Zehra Kınık, Yeşilay’da Haziran 2022’den bu yana "uzman yardımcısı" olarak görev yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası: #kızılay  # kerem kınık kızılay   #