CHP’de taraflar netleşiyor mu?

CHP’de taraflar netleşiyor mu?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Eyüpsultan’da gerçekleştirdiği açılışa Vahap Seçer’in de katılması “CHP’de taraflar netleşiyor mu?” yorumlarına neden oldu.

Ebru DOST

Değişim sirenlerinin çaldığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun genel başkanlık adaylığını desteklediği iddiaları gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İmamoğlu, Eyüpsultan’da bir açılış gerçekleştirdi. Gerçekleşen açılışta, Vahap Seçer’in Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte objektiflere yansıyan görüntüleri bu iddiaları güçlendirdiği konuşuluyor.

Kaybedilen 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerden sonra değişim krizi yaşayan CHP’de sular durulmazken “Değişim anlayışını en güçlü şekilde talep eder durumdayım” diyen Ekrem İmamoğlu’na cevap veren Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu görevine devam etmeli” diye konuşmuştu. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  ile Ekrem İmamoğlu arasında bir gizli savaşın başladığı iddialarının da  konuşulduğu bu dönemde parti içi safların belirlenmesi adına CHP’li büyükşehir belediye başkanları yakından takip ediliyor.

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘ 23 Haziran Demokrasi Şenliği’nde” Kemal Kılıçdaroğlu’nun etkinlikte okunması için yolladığı kutlama mesajına yer verilmemişti.

Haberle ilgili daha fazlası: #vahap seçer  # chp’de değişim  # ekrem imamoğlu  # kemal kılıçdaroğlu  # zeydan karalar