Seyhan Belediyesi sanatı sokağa taşıdı

Seyhan Belediyesi sanatı sokağa taşıdı
Seyhan Belediyesi, sanat ihtiyacı için sanat etkinliklerini Seyhan’ın sokaklarına taşıdı. Ağustos ve Eylül aylarında mahallelerde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Seyhan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zabıta, Sosyal Yardım İşleri, İşletme İştirakler, Kütüphane, Kadın ve Aile, Spor, Basın ve Muhtarlık İşleri müdürlüklerinin katılarıyla gerçekleştirilen “Sanat Sokağınızda” etkinlikleri vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.
Ağustos ayı boyunca 5 farklı mahallede ikişer gün gerçekleştirilecek olan “Sanat Sokağınızda” etkinliklerinde çocuklar, Gezici Bilgi Evi’ndeki öğretici ve eğlendiren kitapları okuyor; eğlenceli aktivitelerle ve Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Mıstık ile Fıstık” oyunuyla keyifli bir yaz akşamı geçiriyor.
Aynı yerde ertesi gün gerçekleştirilen ikinci etkinlikte ise Şehir Tiyatrosu oyuncuları “Mahallede Düğün Var” adlı yetişkin oyunuyla sanatı sokağa taşıyor.
Eylül ayında ise 12 farklı mahallede gerçekleştirilecek etkinlikte Şehir Tiyatrosu oyuncuları çocuk oyunuyla Seyhan sokaklarında çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Haberle ilgili daha fazlası: #seyhan belediyesi  #sanat  # sokak