Tatilciler glamping ve bungalov’dan memnun

Tatilciler glamping ve bungalov’dan memnun
Mersin’in Erdemli İlçesi’nde hayata geçirilen bungalov ev ve glamping çadırlar, Talat Göktepe Tabiat Parkı’na gelen misafirlerin cazibe merkezi haline geldi. Tatilini bungalov ve glampingler, tatilcilerin beğenisini kazandı.


HABER: Rabia ARSLAN /Meryem KARADAĞ


Mersin Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkı'nda (Erdemli Çamlığı) uygulanan proje hakkında tatilciler güzel yorumlarda bulundu.

 Tatilciler böyle doğa harikası yerlere bu tarz evlerin çok yakıştığını ve diğer belediyelerin de bu tarz çalışmalar yapması konusunda çağrıda bulundu. Raife Kütük, “Öncelikle burası çok güzel kendimi iyi hissediyorum. Bungalov evler denize sıfır, ağaçların içine yerleştirilmiş güzel bir proje. Erdemli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Umarım diğer belediyeler de buna benzer çalışmalar yaparlar. Çünkü Mersin’de o kadar fazla arazi kaderine ter edilmiş ki öylece boş boş duruyor. Burası turizm şehri etrafı güzelleştirmemiz gerekiyor” dedi.  


“HERKES MUHAKKAK GELMELİ”


Bungalov evleri çok beğendiklerini söyleyen Aynur Akça, “Mersin böyle bir şeyi hak ediyordu. İçerisi çok güzel, çok beğendim. Alanı da çok geniş, ferah bir yer. Aile için gelinebilecek bir yer. Ben sevdim, herkes muhakkak gelmeli. Personellerinden de çok memnun kaldım” diye konuştu. 

ENGELLİLER BUNGALOV EVLERİNDE ENGELLİ YOLU İSTİYOR!


Bungalov ev ve glamping’i çok beğendiğini ama eksiklerinin de olduğunu vurgulayan Sibel Öztürk, “Çok tatlı bir proje olmuş. Ben arkadaşımla geldim ve bize burası çok iyi geldi. Bu tarz projeler görmek çok güzel Erdemli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Ama eksiklerini tamamlarsa daha da memnun kalacağım. Ben engelliyim ve kumda tekerlekli sandalyem gitmiyor ama böyle engelliler içinde yollar yapılırsa çok güzel olur ve bizler de tatilimizi daha sıkıntısız geçirebiliriz. Yine de her şey çok güzel ruhum dinleniyor bu tabiat parkında” ifadelerini kullandı. 

“MEZİTLİ BELEDİYESİ'DE YAPSIN BU TARZ EVLER”


Ailecek geldiklerini söyleyen Hüseyin Duman, “Çok güzel bir yer, ormana güzel renk katmış ve doğaya hiç zarar verilmeden yapılmış çok hoşumuza gitti. Mersin’de böyle küçük tatlı evler yaygınlaşmalı. Belediye başkanına çok teşekkür ediyorum Erdemliye böyle bir güzellik kazandırdığı için. Mezitli belediyesi de yapsın bu tarz evler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası: #erdemli glamping çadırlar  # mersin erdemli bungolav evler  # talat göktepe tabiat parkı