Vahap Seçer’e açılış töreni daveti gitmedi

Vahap Seçer’e açılış töreni daveti gitmedi
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ile Mersin Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) arasındaki bağlantı yolu kavşağının açılışı için Mersin’deki törene katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada Mersin’in her geçen gün geliştiğini, cazibesini artırdığını, yeni istihdam olanaklarına ev sahipliği yaptığını söyledi. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer’in açılış törenine davet edilmediği öğrenildi. Vahap Seçer konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sayın Bakan hoş geldiniz. Mersinlilerin iradesiyle seçilmiş belediye başkanı olarak haber verilseydi sizi nazikçe karşılardım. Ayrıca metro, Akbelen Bulvarı katlı kavşak yapımı gibi birçok sorunu ve Mersin halkının bakanlığınızdan beklentilerini size anlatırdım. Hayırlısı olsun!" ifadelerine yer verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun, TAG Otoyolu ile MTOSB arasındaki bağlantı yolu kavşağının açılışı için katıldığı törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer davet edilmedi.

Haber: Derya ÖZGÜR

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ile Mersin Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) arasındaki bağlantı yolu kavşağının açılışı için Mersin'deki törene katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada Mersin'in her geçen gün geliştiğini, cazibesini artırdığını, yeni istihdam olanaklarına ev sahipliği yaptığını söyledi. 

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer'in açılış törenine davet edilmediği öğrenildi. Vahap Seçer konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sayın Bakan hoş geldiniz. Mersinlilerin iradesiyle seçilmiş belediye başkanı olarak haber verilseydi sizi nazikçe karşılardım. Ayrıca metro, Akbelen Bulvarı katlı kavşak yapımı gibi birçok sorunu ve Mersin halkının bakanlığınızdan beklentilerini size anlatırdım. Hayırlısı olsun!" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası: #vahap seçer  # tarsus  # adana